Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/knudehansen.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
 DFDS’ første mega ro-ro gennem søtest | KNUD E. HANSEN
  •  
Share this page:

Senior projektleder i DFDS Jens Peter Baltsersen er nu hjemmefra fra Kina, hvor han deltog i søtesten af rederiets første mega ro-ro nybygning fra 10. til 17. januar. Han kom ikke blot hjem med erfaringerne fra at sejle på et af verdens største ro-ro-fartøjer, men også en række billeder fra testen.

”Skibets enorme størrelse forbløffer mig altid, hver gang jeg kommer ombord, og det gør mig stolt af at være en del af dette store projekt, der ikke blot er et symbol på vækst, men også en væsentlig del af DFDS historie”, siger Jens Peter Baltsersen.

Under søprøven testede man, at alt på skibet fungerede ordentligt, og at alle systemer om bord fungerede normalt. Efter testen skal der nu foretages de endelige justeringer for at sikre, at skibet kan være klar til levering i begyndelsen af februar.

To af mega ro-ro nybygningerne fra Kina skal i drift i Middelhavet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kapacitet mellem Tyrkiet og EU.

 

Artikel fra Maritime Danmark

Related news

Tender and Basic Design of energy efficient RoRos for DFDS
  • Vessel type: RoRo
  • Vessel name: Ephesus Seaways and sisters
  • Project number: 16037
Read more
DFDS Launching vessel number two
Read more
CSC Jinling Shipyard DFDS RoRo design by KNUD E. HANSEN
DFDS Orders New Freight Ferry
Read more
DFDS orders two more large freight ships
Read more
DFDS' first newbuilding RoRo ferry from the Jinling Shipyard in China
Read more
6700 LM RoRo Vessel for DFDS being built at Jinling Ship yard
Read more
X
Sign up for our newsletter